Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Hulp en bijstandBlinden en slechtzienden

Aangepaste website: de nieuwe website van de beurs werd aangepast voor personen met een visuele beperking. Voortaan kunnen bezoekers het contrast van de website en de lettergrootte zelf instellen.

Verschillende medewerkers van de vzw "Revivre chez soi' staan klaar om blinde bezoekers te begeleiden en door de beurs te gidsen.

 

Doven en slechthorenden

Tijdens de beurs zullen er meerdere inductielussen worden geïnstalleerd waardoor bezoekers naar de sprekers of hostessen kunnen luisteren zonder dat ze gestoord worden door omgevingsgeluiden.

Er zullen ook doventolken aanwezig zijn (in de zone EnVIE d’amour), die een aantal lezingen zullen vertalen.

 

Beperkt mobiliteit - rolstoelen

Aan de ingang zijn rolstoelen beschikbaar voor mensen die moeite hebben om te stappen.
De route van de parking voor personen met een beperkte mobiliteit naar de hallen wordt vergemakkelijkt dankzij verhoogde platformen die onze partner Almagic zal installeren.
 

Hulp en zorg

In de eerstehulppost is een speciale zone voorzien om luiers te verversen en andere zorghandelingen uit te voeren die niet mogelijk zijn in een aangepast toilet.
Personen die hulp nodig hebben bij hun verzorging kunnen een beroep doen op het team van vzw "Revivre chez soi'.
© Copyright pictogrammes Flaticon.com

Managed by Easyfairs           Disclaimer     Contact

081/36 00 42     Volg ons op    

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer