Attention

Zeg “NEE!” tegen bedrog met beroepsgidsen door frauduleuze maatschappijen zoals FAIRguide, ExpoGuide, World Business Guide enz.

Deze malafide firma’s, waarvan de hoofdzetel vaak in exotische landen gevestigd is, proberen u te misleiden met het ongeoorloofde en veelvuldige gebruik van onze firma- en beursnamen. Deze organisaties deinzen er niet voor terug om u, als ondernemer, te vragen om uw gegevens aan hen door te geven in het kader van uw deelname.

Mocht u een dergelijk verzoek per mail, fax of brief ontvangen, reageer hierop zeker niet, want na ondertekening van de brief is men gebonden aan een jaarlijkse betaling gedurende een aantal jaren. De firma’s van Easyfairs Group wensen u over deze frauduleuze praktijken in te lichten en wensen hierbij duidelijk te vermelden dat er geen enkele vorm van medewerking bestaat met zulke organisaties.

 

081/36 00 42     Volg ons op    

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer