Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.
 

De zorgbeurs voor alle vormen van autonomie

Inclusie houdt in dat mindervaliden en personen met een handicap net zoals iedereen recht hebben op een volwaardige plaats in de samenleving, zonder hierbij afstand te moeten doen van de noodzakelijke hulp en ondersteuning. Om deze visie uit te dragen, bundelen Artexis Easyfairs en AViQ hun krachten. Samen bieden ze u een totaalpakket aan diensten alsook aangepaste demo- en infosessies.

enVIE d'amour” : emotioneel, relationeel en seksueel leven van personen met een handicap.

Een bevredigend emotioneel, relationeel en seksueel leven is een noodzakelijke voorwaarde voor de uitbouw van een evenwichtig en gelukkig leven, ook voor mensen met een handicap. Hun recht op seksuele beleving is trouwens erkend door het Verdrag van de Verenigde Naties inzake de rechten van personen met een handicap. Dat neemt niet weg dat er nog steeds een taboesfeer heerst rond dit onderwerp.

“enVIE d’amour” wil dit taboe doorbreken. Het is dan ook het eerste grote evenement dat het relationeel, emotioneel en seksueel leven van personen met een handicap in de kijker stelt. De beurs vindt gelijktijdig plaats met de zorgbeurs “Autonomies” (behalve op zondag 24 april).

Openingsuren :

  • Donderdag 21 april 2016 / 10u-18u
  • Vrijdag 22 april 2016 / 10u-18u
  • Zaterdag 23 april 2016 / 10u-18u
  • Zondag 24 april 2016 / 10u-18u (Behalve "enVie d'amour")

 
ONTDEK ONZE ANDERE ZORGBEURZEN


 

CONTACTEER ONS

SOCIALE NETWERKEN


Facebook

       
twitter

 

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer